Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden

Houtworm kan voor veel overlast en schade zorgen in uw huis of bedrijf.

Houtworm bestrijden
Hout kan flink aangetast worden door houtworm. De insecten boren zich in het hout en gaan steeds dieper in het hout zitten. Daarom is het moeilijk om houtworm op te sporen. In een later stadium kan u het volgende waarnemen: zaagsel, boormeel, kleine gaatjes en soms een knagend geluid.
Dit hout aantastende ongedierte kan in grote mate schade aanrichten. Dit kan in houten meubelen zijn, maar ook in houten balken of daken. Het hout verzwakt en kan breken of uiteenvallen.
Wacht daarom niet met het bestrijden van houtworm en neem contact om met een erkende-Ongediertebestrijder. Ook als twijfelt over de aanwezigheid van houtworm komen onze professionals graag om een inspectie uit te voeren. Eventueel kunnen wij ook een preventieve houtworm bestrijding uitvoeren.
houtwormschade

Houtworm in meubilair
Houten meubels zijn één van de favorieten plekken voor houtworm.
Soms zijn de meubels al besmet met houtworm, voordat de aanwezigheid van houtworm zichtbaar wordt. Voorkom besmetting van uw overige meubilair en houten balken cq. Vloeren.
Bescherm uw (antieke) meubels tegen hout aantastende insecten. Neem vandaag nog contact met ons op! Bel nu met de houtwormbestrijder in uw buurt, zie onderin voor de plaatsen.
Het is verstandig als u bij de eerste vermoedens al gaat zoeken naar de evt. houtworm, want tijdig bestrijden van Houtworm voorkomt een Houtwormplaag!

Bel nu met de houtwormbestrijders in uw buurt, zie onderin voor de plaatsen.

Zelf Houtworm bestrijden raden wij niet aan,
het gebruik van gif kan gevaarlijk zijn!

Kortom…  Bel nu met de erkende houtworm bestrijder uw buurt, zie onderin voor de plaatsen.

houtworm bestrijding nodig?

Houtworm bestrijden in doet de erkende-ongediertebestrijder
zo snel mogelijk, start in principe binnen 24 uur na uw melding.

ons “rapportcijfer”: 9.1 !

Beoordeling door klanten:
9.1/10»

199 beoordelingen

Houtworm bestrijding o.a. in: